0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
terra?

Folosita de milenii ca produs cosmetic, mierea este un ingredient natural cu numeroase beneficii pentru piele – are efect antiinflamator, antibacterian, curata cu succes porii si trateaza acneea. Daca ai probleme cu tenul, include in rutina de ingrijire produse pe baza de miere.Read More

11.12.-1 07:52 By iterraApiterra Ap Apicola,
terra?

Cu un continut bogat in vitamine – toata gama de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B9, B12 –, minerale, acizi grasi esentiali si oligoelemente, laptisorul de matca este produsul apicol cu cel mai complex si variat profil nutritional.Read More

11.12.-1 07:52 By -matcaApiterra Ap Apicola,
terra?

Cu un continut impresionant de antioxidanti, vitamine, minerale, aminoacizi si acizi grasi, produsele apicole hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor, fiind utilizate din cele mai vechi timpuri in medicina naturista si in ritualurile de infrumusetare. In continuare iti prezentam ce efecte are fiecare produs apicol in parte, ca ingredient cosmetic.Read More

11.12.-1 07:51 By teticeApiterra Ap Apicola,
etice?

Cu un continut impresionant de antioxidanti, vitamine, minerale, aminoacizi si acizi grasi, produsele apicole hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor, fiind utilizate din cele mai vechi timpuri in medicina naturista si in ritualurile de infrumusetare. In continuare iti prezentam ce efecte are fiecare produs apicol in parte, ca ingredient cosmetiRead More

11.12.-1 07:51 By meticeApiterra Ap Apicola,

Pentru cei mai multi dintre noi, mierea este un indulcitor sanatos si gustos, dar aceasta are o multime de beneficii pentru piele si par. Desi exista multe produse de infrumusetare care au in continut si miere, cea in forma naturala ofera rezultate uimitoare. Produsa de albine prin colectarea nectarului, polenului si rasinilor din flori, mierea poate ajuta la hidratarea pielii, la lupta anti-aging si cea impotriva bacteriilor nocive. In plus, este incarcata cu nutrienti, antioxidanti si compusi care au efecte de ameliorare si tratare. Iata cateva modalitati de a folosi mierea de albine ca ingredient natural pentru frumusete:

Masca hidratanta

Mierea este un umectant natural, ceea ce inseamna ca atrage umezeala din aer in piele si se asigura ca este retinuta in straturile in care este nevoie cel mai mult, avand efect de hidratare de lunga durata.

Curatarea porilor

Enzimele din mierea de albine curata pielea si pastreaza porii igienizati. In plus, proprietatile antibacteriene ale mierii pot preveni acumularea de bacterii care pot duce la dezechilibre ale pielii si eruptii.

Exfoliant delicat

Mierea este bogata in antioxidanti, enzime si alte substante nutritive care hranesc, curata si hidrateaza pielea. In combinatie cu alte ingrediente, precum bicarbonatul de sodiu, devine un exfoliant delicat natural care indeparteaza celulele moarte ale pielii, permitand noilor celule sa apara pentru un ten radiant.

Netezeste cicatricile

Compusii sai antiinflamatori si antibacterieni ajuta la estomparea cicatricilor si creste vindecarea si regenerarea tesuturilor. Proprietatile de hidratare ale mierii in combinatie cu uleiuri naturale, revigoreaza celulele pielii, in timp ce masarea regulata cu acest ingredient va creste circulatia pentru a ajuta la regenerare.

Tratamentul acneei

Mierea contine proprietati antibacteriene si antifungice care elimina bacteriile ce pot duce la afectiuni. Proprietatile sale antiinflamatorii vor calma roseata si iritatiile. Aplicati miere in zonele afectate si stati timp de 10-15 minute, apoi clatiti cu apa calduta; veti vedea rezultate uimitoare.

Ajuta cuticulele

Mierea in forma naturala este plina de substante nutritive si enzime care hranesc si vindeca pielea si este un umectant natural, ceea ce inseamna ca atrage umezeala in piele. Pentru a avea cuticule frumoase, incercati sa aplicati miere pe fiecare dintre acestea, lasati sa actioneze 10 minute si apoi clatiti.

Balsam de par

Enzimele si nutrientii din miere ofera stralucire parului deteriorat, fara a-i produce vreun efect negativ. Se amesteca o lingura de miere cu doua linguri de ulei de nuca de cocos. Se aplica foarte bine pe parul umed si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi se clateste bine.

Sampon sanatos

Proprietatile umectante ale mierii ajuta la reglarea si retinerea umezelii in par si, de asemenea, consolideaza foliculii de par pentru o crestere sanatoasa si rapida. Se amesteca o lingurita de miere cu samponul preferat. Se spala si se clateste in mod normal.

Tratamentul arsurilor

Mierea reface hidratarea la cele mai profunde straturi ale pielii expuse la soare si are un puternic efect antiinflamator care calmeaza pielea arsa si ajuta la regenerarea tesuturilor. Amestecati o parte de miere cu doua parti de aloe vera. Se aplica pe pielea arsa de soare.

11.12.-1 07:33 By liiAlbina Carpat Apicola,
ute. ?

10 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre miereDaca nu ati profitat inca de proprietatile nutritive si medicinale ale mierii de albine, este timpul sa incepeti sa faceti acest lucru, deoarece mierea este un agent de vindecare remarcabil pentru tot felul de boli.

Miere de albine a fost evaluata ca un indulcitor natural cu mult inainte ca zaharul sa devina disponibil in secolul al 16-lea. Oamenii au utilizat mierea pentru proprietatile sale antibacteriene si antifungice din cele mai vechi timpuri. Aceasta include vitamine, enzime, aminoacizi si minerale precum calciu, fier, clorura de sodiu, magneziu, fosfat si potasiRead More

11.12.-1 07:33 By -miereApicola A Apicola,
dant.?

7 beneficii uimitoare ale laptisorului de matcaAi imunitatea scazuta, iar colsterolul iti afecteaza sanatatea? Suferi de stres si ai probleme cu tensiunea arteriala? Daca te confrunti cu oricare dintre problemele mentionate si iti doresti o solutie naturalasi foarte benefica, laptisorul de matca poate fi remediul natural si secretul tau pentru sanatate si frumusete!

Iata care sunt cele 7 beneficii uimitoare ale laptisorului de matca, dezvaluite de specialistii de la Albina Carpatina, ce promoveaza de peste 25 de ani produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabilRead More

11.12.-1 07:33 By -matcaApicola A Apicola,
icola?

Polenul crud polimineralizantPolenul crud - Albina Carpatina puternic polimineralizant

In organismele noastre absorbtia si functionarea corecta unor minerale este conditionata de alte minerale ori vitamine.

Exemplu: absorbtia calciului este dependenta de magneziu, totodata si de fosfor, care sustine si absorbtia fierului; dar si absorbtia fosforului depinde de calciu.

Magneziul este in corelatie cu vitamina B6; buna metabolizare a calciului depinde de vitamina D; borul sustine metabolismul calciului, fosforului, magneziului, vitaminei D si cuprului. La fel putem extinde dezbaterea pentru oricare dintre elementele minerale ale corpului nostrRead More

11.12.-1 07:33 By lizantApicola A Apicola,
icola?

Polenul crud Albina CarpatinaPolenul crud ALBINA CARPATINA - aliment functional si nutraceutic

In medie, polenul poliflor pus la dispozitia clientului de catre Albina Carpatina contine proteine 25-35 %, lipide 4-6 %, glucide 20-35 %, apa 7-11 %, fibre solubile si insolubile 13-14 %.

Proteinele se gasesc in polenu in proportie mai mare decat in carne, iar mare parte dintre ele sunt sub forma de amino-acizi, care se absorb direct, fara eforturi din partea organismului. Bogatia de aminoacizi intrece in medie de 3 ori oul, branza si carnea. In compozitia sa intra cei 8 aminoacizi esentiali. Doi dintre cei esentiali, arginina si histidina, nu exista in carne, ou si branzRead More

11.12.-1 07:33 By patinaApicola A Apicola,
icola?

Apifitoterapia - Stiinta cunoasterii virtutilor vindecatore ale plantelor (fitoterapia) si a produselor stupului (apiterapia) poate fi considerata una din cele mai vechi invataturi ale omenirii. Din cele mai indepartate timpuri omul a stiut sa foloseasca în scop terapeutic plantele care îl înconjurau arborii, arbustii, ierburile. Mai tarziu cand albina i-a devenit prieten a început sa foloseasca si produsele stupului pentru a-si trata anumite suferinte. Proprietatile curative ale plantelor erau stabilite empiric sau prin observatii indelungate, aceste cunostinte fiind transmise pe cale orala din generatie în generatiRead More

11.12.-1 07:33 By u-totiApicola A Apicola,